I'm back

..eller håper jeg da. Det har vært en god stund siden sist og jeg er egentlig ganske glad jeg tok en så her lang pause. Jeg slettet jo egentlig bloggen, men angret akkurat og sendte mail til blogg.no men som aldri svarte.. Jeg trodde jeg aldri ville få denne bloggen tilbake men igår når jeg sjekket var den tydeligvis ikke slettet, og takk gud for det!

Siden sist, altså siden 03. januar, har det skjedd en god del. Har både hatt ball, eksamen, vært på vinterlyd, tatt meg en tur til både Narvik og Svergie, det har vært 17.mai, hengt med to av danseren til Justin, Kaili og Carlena og mye mer. Har også blitt kjent med nye folk jeg fort har blitt glad i! Her kommer ett lite bildedryss:

  

New Years Eve

Nyttårsaften var perfekt. Kunne ikke ønsket noe bedre. Det jeg har brukt de to første sidene i en bok på 365 sider, er å sove, sove, sove. 

 

Hvordan var deres nyttårsaften?

My 2013 del 3

Juli: Denne mnd bestod av en liten Oslotur til venninna mi Natasha, enda en Danmarkstur og bursdager! Denne mnd begynte også produsenten til Justin, Kuk Harrell (haha) å følge meg på instagram(!!!!) 

 

August: 15 ÅR!! Og han ene danseren til Justin begynte å følge meg på instagram PÅ bursdagen min! Også ble det enda en Oslotur på prelanseringen til Justin Bieber's parfyme "The Key" med Rano og Petter. Møtte Erik Solbakken med Emilie, Maya og Elizabeth! Nydelige Anna tegnet meg og Justin, tusentakk!! DEN 18 AUGUST FIKK JEG KJØPT BILLETT TIL SELENA'S KONSERTT♥ Og noen dager etter, følgte Dj'en til Justin med på twitter.. :o


 

 September: Beste denne mnd = Selena Gomez konsert med Sandra, Rano, Helene og Oda + Berlintur med klassen!! Det å kunne stå 2-3 meter unna et av dine idol, det er sykt. Berlinturen kommer til å bli ett minne for livet. Utrolig gøy og herlig tur med den beste klassen!

Welcome 2014, be kind

Dette året har gått så utrolig fort. Jeg føler at det var sommerferie for bare noen uker siden. Jeg har fått sett to av mine idoler, Justin Bieber & Selena Gomez, blitt kjent og møtt utrolig mange herlige mennesker, beygnt å blogge på >JDBnorway<, felt mange gledestårer og sist men ikke minst en latter som har vart evig på grunn av fantastiske mennesker. 2013 har ikke akkurat vært det beste året for meg, selvom jeg har opplevd mye. Jeg håper 2014 blir mye bedre. Jeg vil takke alle som virkelig har vært der for meg når jeg har trengt det, og takk til dere som har gitt meg råd! 

En ting jeg har lært meg dette året, er at det er bedre å fortelle folk hva som skjer enn å holde ting inni deg. En annen ting jeg har lært meg, er å prøve å være meg selv. Jeg har alltid vært den sjenerte jenta som ikke tørr å vise hvem jeg er. Det skal jeg virkeig prøve å gjøre i 2014. 

 

Ett nytt år er som en blank bok. Det er din sjangse til å skrive en god framtid for deg selv, pennen er i dine hender. Godt nyttår alle sammen!

My 2013 del 2

April: Desidert en av de beste mnd, wow. Dagen jeg hadde ventet på i nesten ett år = JUSTIN BIEBER KONSERT!! Jeg hadde sitteplass felt D den 16 med Lisa. Det var helt utrolig. Jeg var jo i sjokk under hele konserten, så husker ikke så utrolig mye, men litt husker jeg når jeg ser gjennom videoene.

 

Mai: 17. MAI! Eneste jeg gjorde denne mnd som var speiselt og som jeg husker. Jeg dro til byen med Silje, Frida, Henriette, Camilla, Amalie og Nacima om jeg ikke husker helt feil. Vi så først på borgertoget før vi gikk på tivoli. Også var jeg helt inlove med himmelen. Tok bilder av hver soloppgang/solnedgang. Sommervarmen hadde også komt og jeg satt ute på kveldene, + at jeg var å badet med venner!

 

Juni: SOMMERFERIE! Eneste jeg gleda meg til hele denne mnd, eller halve blir det vel. Ferdig med alle tentamner, ferdig med 9'ende! Jeg dro til Danmark med søsteren min Maria, og nøvøen min Dennis. Først inn til Oslo, så en båt inn til Fredrikshavn. Der storkoste jeg meg! 

My 2013 del 1

Siden så mange bloggere skriver om sitt 2013, tenkte jeg at jeg like godt kunne henge meg på :)

 

Januar: 12 dager ut i nyåret dro jeg, mamma, pappa og mor til Gran Canaria, og var der i en uke!

 

Februar: Jeg kan ikke huske jeg gjorde noe spesielt utenom at jeg dro på hytta til Frida med Silje i vinterferien! Utrolig koselig. 

 

Mars: Denne mnd var det ikke noe speseilt på planen. Jeg redigerte veldig mange bilder på den tiden husker jeg. Og snøen var på vei vekk!! Synes det er så rart at ikke vi ikke har hatt noe snø i år.. :( Og var også med ett par ganger ut til stallen i Søgne med søstra mi. OGSÅ VAR JEG HELT HEKTA PÅ PLL (Pretty Little Liars).Lover at det blir mer spennende i de 3 andre delene!!

Throwback - Selena Gomez

Nå som jeg ser gjennom innleggene mine, ser jeg at jeg aldri blogga om Selena Gomez konserten, og jeg er litt stolt av meg selv. Jeg er den som blogger om sånne ting med en gang. Men nå så skal jeg vise dere to videoer som jeg har lagt ut på youtube, og de bildene jeg tok som ble bra (ikke mange..) Jeg skal først og fremst si at det var en utrolig opplevelse. Jeg stod ganske nærme i begynnelsen, ca 2-3 meter unna henne, men så ble jeg dytta mer mot midten og lenger bak. Og som jeg har fått hørt i ettertid, mener folk at dyttingen på Gomez var verre enn på Bieber. Ikke vet jeg siden jeg hadde sitteplass da, men dyttingen var ekstrem.

 

 

 

 

Noen av dere som var på konserten? I såfall, hvilken plass? :)

Julegaver 2013

Som jeg sa igår, jeg fikk veldig få julegaver, men fortsatt fornøyd for det jeg fikk :) Tror ikke jeg har glemt noe, men jeg gadd ikke ta bilder av pengene siden jeg har brukt noe av det. Fikk 1100.

 


Vet ikke hvor den er fra, men man kan få kjøpt den på cubus.

 


Fra H&m

 


Aner ikke hvor den er fra.

 


Fra en lekebutikk

 


Fra H&m

 


Fra H&m

 


Fra Cubus (det er pyjamas til dere som lurer)

 


Aner ikke hvor de er fra.

 


Fra New Yorker

 


Fra Kicks

 


Fra H&m

 


Fra Kicks

 


Fra Expert

 Hva fikk dere til jul i år?

Julen 2013

 

Hei! Noen dager siden jeg har blogget, men her er jeg! Min jul har egentlig bestådd av å være med familien, kino og pakker! Har heller ikke fått tatt så mange bilder som jeg egentlig hadde skulle gjort.. Fikk også veldig få julegaver i forhold til i fjord, men ble jo selvfølgelig fornøyd!! Kan prøve å få postet ett innlegg imorgen med gavene jeg fikk. 

 

Hvordan har julen din vært?

I det siste

Oisann, mange dager siden jeg har blogget nå, ehe. Unnskyldingen denne gangen er skole og at jeg rett og slett ikke har giddet å blogge. Siden sist så har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Jeg var i Oslo med Rano og mange andre på prelanseringen til Justin's nye parfyme "The Key" dagen før skolen startet, og ellers har det vært skole, skole og atter skole... OG GJETT HVEM JEG SKAL SE OM 1 UKE? JO DENNE NYDELIGHETEN;
 

Og her er noen bilder fra det siste; 

 


Meg, Rano og Eli.

 


Meg, Rano og Eli.

 


Meg, Eli og >Petter<

 


Meg og søteste Eli!

 


Emilie, Maya, Erik Solbakken og meg.

 


Meg og nydelige Rano, hun som eier norges største bieberblogg, >JDBNORWAY<

 

 

IT'S MY BIRTDAY

 Heihei! Idag er det min tur til å være bursdagsbarnet, og jeg har endelig blitt 15 :) Har ikke gjort noe spesielt, og skal sitte barnevakt i kveld. Frida, Silje, Camilla og Henriette kom med en kake til meg før jeg dro ut en tur, de er så søte! FLERE SOM HAR BURSDAG? 

Adios Noruega

Forhåndskrevet innlegg:


 

Nå når dere leser, så er jeg i Danmark. Tok Fjordline fra Kristiansand kl 06.45, ja kvart på 7... Skal være i Danmark med mamma, pappa og Kim, altså han ene broren min i omtrent en uke. Det er nok sikkert nett på campingplassene, så skal prøve å få oppdatert dere :)

Igår var jeg på senteret, og da fikk jeg tatt sommerklippen og kjøpt ett par sko:
99 // H&M

 

-Mia Davidsen

Kropp, vekt og utseende - ALDRI greit å kritisere!!!!!

Er enig i hvert eneste ord som kommer ut av munnen hennes, hun er rå!

~Mia Davidsen

Laurdag

Ikke så veldig mye å gjøre denne lørdagen, iallefall ikke når det regner ute... Har sittet å sett mange episoder av Prison Break med mamma, så det er egentlig det jeghar brukt dagen på :) Nå tenkte jeg å kanskje se en film, men vet ikke hvilken. !NOEN SOM HAR EN FILM Å ANBEFALE? OG SOM HELST ER PÅ NETFLIX!

~Mia Davidsen

Good night

Unnskyld for null blogging de siste dagene men har vært opptatt med skole og har vært syk nesten hele denne uken, og da orker jeg nesten ikke noe annet enn å ligge i sengen hele dagen å sove, men skal prøve å skjerpe meg. Vi tok helg igår siden 10. klasse hadde muntlig i dag og nå er det bare 3 skoledager igjen før ferie, det skal bli deilig! Igår var jeg og noen jenter hos Silje å hadde taco/paradise kveld, kjempe koselig! Men nå tar jeg kvelden etter en kjedelig dag, god natt søte lesere!

~Mia Davidsen

Disse dagene

Hei! Først vil jeg si at jeg er utrolig forvirrende for tiden. Jeg ANER ikke hvilke blogg jeg skal ha, om jeg skal ha bildeblogg, hverdagsblogg, begge deler på en blogg osv. Men tror jeg har kommet fram til et svar, og det er at jeg forblir på denne bloggen, men at det kommer flere bildeinnlegg enn vanlige! Også fortsetter jeg å blogge på Norges 3. største bieberblogg, Avonskidraul♥


Åååå, nå sitter jeg ute og koser meg med musikk! Det er så utrolig varm og sommeren nærmer og nærmer seg bare mer og mer! Snart 18 dager til sommerferien også, noe jeg gleder meg til fordi for tiden er det så mye skolearbeid.. Og det er også grunnene til at det ikke har blitt mye blogging fra min side. Idag har jeg vært og badet med >Silje< og >Frida< på Grims. Det var ikke kaldt, men heller ikke akkurat varmt, men deilig fordeom når det er så varmt ute som det har vært idag!Flere som gleder seg til sommerferien? Hvordan har dagen din vært?

Mia Davidsen

Helga

Denne helga har egentlig gått utrolig fort. På fredag dro jeg til Silje og overnattet der med Frida. Vi gjorde ikke noe spesielt, satt på mobilen, så på tv og koste oss. På lørdagen dro jeg hjem, og Amalie ble med sånn at jeg kunne få pakket til overnattingen. Og mens vi ventet på at pappa skulle kjøre oss til Amalie så hoppet vi på trampolinen, og vi tok et par bilder. Senere på kvelden dro vi dit vi skulle sitte barnevakt. Vi så vel bare på tven, satt på dataen også snakker vi. Jeg overnattet hos henne, og vi sovnet med en gang vi kom hjem. Kjempe koselig helg med snuppene! Igår var det kjempe varmt ute, sol og skyfri himmel, og idag våknet man til regn..Resten av kvelden skal jeg bruke på å skrive ferdig en stil som skal være ferdig til tirsdag, og samtidig kan jeg fortelle dere at det bare er 2 dager igjen, AKKURAT 2 dager igjen til jeg sitter på Telenor arena på konsert med Justin Bieber, GLEDER MEG♥

Vinterferien 2013

Denne uken har jeg hatt vinterferie, noe som er utrolig kjipt å tenke på at snart er over.. skole i morgen. Har hatt en kjempe koselig ferie. Ferien begynte med en helg oppe på Bortelid på hytta til Frida med Silje. Fredagen når vi kom, satt vi på en film og spiste pizza + godteri. Lørdagen gikk vi til varmestuen ved bakken, også kom Camila og var med oss før vi dro ned til Camilla og så Rovdyr. Senere på kvelden dro vi til Camilla igjen og så Fritt Vilt 3 med en som heter Sebastian og Lasse. Søndagsmorgenen dro vi hjem. På mandag overnatter Silje og Frida hos meg, utrolig koselig. Resten av ferien har jeg bare tatt livet med ro hjemme med familien og litte granne ute med venner. Har dere hatt ferie? / Hva har dere gjort hvis dere har hatt ferie?

♥Mia Davidsen HeidenstrømVelkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria
hits