Mine favoritter

Dette innlegget er tatt fra >Elise<, men selvfølgelig skrevet med MINE favoritter! 

 

FAVORITT MAT: 
Mat er noe jeg elsker (ehe), men jeg er også utrolig kresen. Men favorittene mine er kinamat (NAAAAM, det spiste jeg igår), taco og mamma's hjemmelagde pizza (yummy, dere skulle bare smakt).

 

FAVORITT DRIKKE:
Det må være enten Pepsi Max eller Coca Cola, MED isbiter! Også når det er jul, er det fortsatt pepsi max og cola, men det beste er cb juleburs på glassflasker. Jeg er den som ikke klarer å drikke vann/melk, eller jeg elsker både vann og melk, men brus er tingen!

 

FAVORITT FARGE:
Jeg elsker blå, rød og rosa! Men i klær så må det nok bli svart. Uten å tenke over det så er jeg helt svart kledd, sort jakke, sorte sko, sorte bukser og sort topp.

 

FAVORITT MUSIKK:
Musikk er det jeg ikke kan leve uten. Jeg sovner til musikk, våkner til musikk, på vei til/fra skolen, på skolen, hjemme, altså all the time. Jeg hører vel egentlig på all slags musikk, men det som det går mest i, er pop. Favoritt artistene/band mine er Justin Bieber (det kom vel ikke som en bombe), Selena Gomez, Miley Curys, Demi Lovato, Eminem, Cody Simpson og One Direction. 

 

FAVORITT GODTERI:
Dere vil aldri tro dette, men jeg liker egentlig ikke godteri. Jeg blir kvalm med en gang. Men til tider kan jeg spise det, men jeg er ikke den som må ha det. Favoritten må vel være melkesjokolade og de der gule sure munnene.

 

FAVORITT FILMER: 
Jeg ser VELDIG sjeldent på film.. Mer på serier, MEN de gangene jeg har sett, så er det enten skrekkfilm, komedie eller disneyfilm. Favorittene er LOL, Starstruck, Cinderella++.  MEN OMG, dere MÅ bare se "Believe Movie" om dere ikke har sett den. Jeg satt der med øynene fulle av tårer som ikke ville ut gjennom hele filmen, wow. Det føltes ut som man var på konserten igjen.

 

FAVORITT PARFYME:
Tror det må bli enten Bruno Banani Pure Woman, eller Justin Bieber - The Key.

 

FAVORITT SERIER:
Tror nesten all fritiden min går til å se på serier, i love it. Akkurat nå for tiden ser jeg på Gossip Girl, Breaking Bad, The Vampire Diaries og Pretty Little Liars (nye episoder kommer i januar). Ja jeg ser på så mange serier på en gang. Jeg elsker serier, men jeg klarer aldri se de ferdig.. På fredag begynte jeg med Gossip Girl igjen, som jeg snart er ferdig med, heldigvis. Begynte også på Glee og Lost for en god stund siden, men det er så utrolig mange sesonger, utrolig stress. 

 

FAVORITT KLESPLAGG:
Oi, vanskelig. Jeg går vel egentlig i det første jeg finner i klesskapet, men det må jo kunne passe. Ellers så må det bli chilletøy som kosebukse og oversize tskjorter!

 

FAVORITT SKJØNNHETSPRODUKT:
Jeg er ikke en beautyqueen, så dette var veldig vanskelig å svare på.. Men jeg elsker mascaraen fra Maybelline Big Eyes!

 

FAVORITT HÅR:
Jeg er ikke noe fan av knæsje farger, altså blått, lilla, rosa, grønt osv, det er jo selvfølgelig noen som passer det men jeg ville aldri hatt det. Jeg liker små krøller, altså at det ikke skal være så mye men helt enkelt, og selvfølgelig rett hår. Ombre synes jeg er så utrolig fint! Men ellers så må det være brunt eller mørk blond!

 

FAVORITT BUTIKKER:
Bikbok, cubus, New Yorker og h&m. Jeg er ikke en shoppingfreak akkurat, men det er mine favoritter.

 

FAVORITT APPS:
Instagram, snapchat, og youtube!

 

FAVORITT LAND:
Det må helt klart bli USA. Jeg aldri vært det, men jeg har så lyst. Spesielt til Los Angeles, New York, Florida eller California. Det virker så fint der, og utrolig gøy å bo der hvor alle kjendisene bor (ehehehehe).

 

 

Gjerne kommenter om det er noe som også er dine favoritter, og gjerne med noen andre :) Ha en fortsatt fin kveld!

Fokus på nettmobbing

 

Har lenge tenkt å skrive om det med nettmobbing, men så kom jeg over denne videoen med Sophie Elise og Anette-Marie, og det de sier er akkurat slikt jeg skulle sagt det selv. Så synes alle skal ta seg noen minutter å se denne fantastiske videoen. 

  

Fineste covret

 Jeg har ikke ord på hvor nydelig dette var.. Julie og Astrid har jo begge nydelig stemme, men sammen ble det jo helt utrolig nydelig! 

 

 Hva synes du?

 

Countdown

 

JEG HAR IKKE ORD PÅ HVOR MYE JEG GLEDER MEG TIL DISSE TO TINGENE! Er det noe dere ser fram til?

 

 

Wrecking Ball - Miley Cyrus

  Jeg har blitt helt forelsket i den nye sangen til Miley Cyrus "Wrecking Bell", den er så fin! 

 

Hva synes dere om hennes nye sang?

 

En liten ny start

 

Jeg har egentlig blitt utrolig lei av å blogge, men det er samtidig gøy .. Jeg har nå fikset bloggen med nytt design og header og da blir det automatisk gøyere. Har også slettet unødvendige innlegg og ordnet innlegg i riktige kategorier.

ER DET NOE DERE VIL AT JEG SKAL BLOGGE OM?? VIKTIG 

 


Ut å spise med jentene
Nå stikker jeg til byen for å spise med noen herlige jenter siden vår kjære >Camilla< har bursdag! 

 -Mia Davidsen

Oslo 2.-5. juliTakk for en uforglemmelig helg, elsker deg Natasha

-Mia Davidsen

Oslo

 

Hei søte dere!


Nå er jeg på vei til Oslo til mi bestevenninne Natasha! Skal være der til fredag, blir koselig. Sitter altså på med pappa til og fra så trenger ikke ta buss :)

1 år gammelt bilde av oss, altså forrige sommer når hun var hos meg :)


-Mia Davidsen

Rørende youtubevideoer


 

 

Hvilke videoer får deg til å gråte?

~Mia Davidsen

Campingtur

... Neida, meg og Dennis bestemte oss for å sove i campingvognen som vi har i hagen i stedenfor å sove inne. Utrolig koselig med popcorn, brus, film og musikk!


Hva gjør dere denne søndagskvelden?

~Mia Davidsen

5 tips til bedre selvbilde

!!!VERDT Å SE!!!

Hva er du mest fornøyd med deg selv?

-Mia DavidsenVelkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria
hits