I'm back

..eller håper jeg da. Det har vært en god stund siden sist og jeg er egentlig ganske glad jeg tok en så her lang pause. Jeg slettet jo egentlig bloggen, men angret akkurat og sendte mail til blogg.no men som aldri svarte.. Jeg trodde jeg aldri ville få denne bloggen tilbake men igår når jeg sjekket var den tydeligvis ikke slettet, og takk gud for det!

Siden sist, altså siden 03. januar, har det skjedd en god del. Har både hatt ball, eksamen, vært på vinterlyd, tatt meg en tur til både Narvik og Svergie, det har vært 17.mai, hengt med to av danseren til Justin, Kaili og Carlena og mye mer. Har også blitt kjent med nye folk jeg fort har blitt glad i! Her kommer ett lite bildedryss:

  


  0 kommentarer på "I'm back"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria

hits