Welcome 2014, be kind

Dette året har gått så utrolig fort. Jeg føler at det var sommerferie for bare noen uker siden. Jeg har fått sett to av mine idoler, Justin Bieber & Selena Gomez, blitt kjent og møtt utrolig mange herlige mennesker, beygnt å blogge på >JDBnorway<, felt mange gledestårer og sist men ikke minst en latter som har vart evig på grunn av fantastiske mennesker. 2013 har ikke akkurat vært det beste året for meg, selvom jeg har opplevd mye. Jeg håper 2014 blir mye bedre. Jeg vil takke alle som virkelig har vært der for meg når jeg har trengt det, og takk til dere som har gitt meg råd! 

En ting jeg har lært meg dette året, er at det er bedre å fortelle folk hva som skjer enn å holde ting inni deg. En annen ting jeg har lært meg, er å prøve å være meg selv. Jeg har alltid vært den sjenerte jenta som ikke tørr å vise hvem jeg er. Det skal jeg virkeig prøve å gjøre i 2014. 

 

Ett nytt år er som en blank bok. Det er din sjangse til å skrive en god framtid for deg selv, pennen er i dine hender. Godt nyttår alle sammen!


  0 kommentarer på "Welcome 2014, be kind"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria

hits