My 2013 del 2

April: Desidert en av de beste mnd, wow. Dagen jeg hadde ventet på i nesten ett år = JUSTIN BIEBER KONSERT!! Jeg hadde sitteplass felt D den 16 med Lisa. Det var helt utrolig. Jeg var jo i sjokk under hele konserten, så husker ikke så utrolig mye, men litt husker jeg når jeg ser gjennom videoene.

 

Mai: 17. MAI! Eneste jeg gjorde denne mnd som var speiselt og som jeg husker. Jeg dro til byen med Silje, Frida, Henriette, Camilla, Amalie og Nacima om jeg ikke husker helt feil. Vi så først på borgertoget før vi gikk på tivoli. Også var jeg helt inlove med himmelen. Tok bilder av hver soloppgang/solnedgang. Sommervarmen hadde også komt og jeg satt ute på kveldene, + at jeg var å badet med venner!

 

Juni: SOMMERFERIE! Eneste jeg gleda meg til hele denne mnd, eller halve blir det vel. Ferdig med alle tentamner, ferdig med 9'ende! Jeg dro til Danmark med søsteren min Maria, og nøvøen min Dennis. Først inn til Oslo, så en båt inn til Fredrikshavn. Der storkoste jeg meg! 


  1 kommentarer på "My 2013 del 2"

Postet av: Trym
miaaaaa<3
01.01.2014, 15:50

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria

hits