Throwback - Selena Gomez

Nå som jeg ser gjennom innleggene mine, ser jeg at jeg aldri blogga om Selena Gomez konserten, og jeg er litt stolt av meg selv. Jeg er den som blogger om sånne ting med en gang. Men nå så skal jeg vise dere to videoer som jeg har lagt ut på youtube, og de bildene jeg tok som ble bra (ikke mange..) Jeg skal først og fremst si at det var en utrolig opplevelse. Jeg stod ganske nærme i begynnelsen, ca 2-3 meter unna henne, men så ble jeg dytta mer mot midten og lenger bak. Og som jeg har fått hørt i ettertid, mener folk at dyttingen på Gomez var verre enn på Bieber. Ikke vet jeg siden jeg hadde sitteplass da, men dyttingen var ekstrem.

 

 

 

 

Noen av dere som var på konserten? I såfall, hvilken plass? :)


  1 kommentarer på "Throwback - Selena Gomez"

Postet av: Emilie-Therese ♡
Ønsker deg et riktig godt nytt år :) <3
31.12.2013, 13:02
URL: http://emiliener.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria

hits