Vinterferien 2013

Denne uken har jeg hatt vinterferie, noe som er utrolig kjipt å tenke på at snart er over.. skole i morgen. Har hatt en kjempe koselig ferie. Ferien begynte med en helg oppe på Bortelid på hytta til Frida med Silje. Fredagen når vi kom, satt vi på en film og spiste pizza + godteri. Lørdagen gikk vi til varmestuen ved bakken, også kom Camila og var med oss før vi dro ned til Camilla og så Rovdyr. Senere på kvelden dro vi til Camilla igjen og så Fritt Vilt 3 med en som heter Sebastian og Lasse. Søndagsmorgenen dro vi hjem. På mandag overnatter Silje og Frida hos meg, utrolig koselig. Resten av ferien har jeg bare tatt livet med ro hjemme med familien og litte granne ute med venner. Har dere hatt ferie? / Hva har dere gjort hvis dere har hatt ferie?

♥Mia Davidsen Heidenstrøm


  1 kommentarer på "Vinterferien 2013"

Postet av: vildust
jeg vil ha ferie igjen!
03.03.2013, 13:01
URL: http://vildust.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Velkommen til min blogg! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Kristiansand som heter Mia Davidsen Heidenstrøm. Blogger om masse rart! Liker å ta bilder og legge ut videoer på youtube, og setter stor pris på kommentarer :)

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: miabieber98@hotmail.no

Norske blogger Flag Counter
Design laget av Julie Viktoria

hits